Home>Agenda>Schoolfotograaf Welgelegen

Schoolfotograaf Welgelegen

6 november 2017

Beste ouder/verzorger,

Foto Koch komt binnenkort de schoolfoto’s maken.

• Op maandag 6 november a.s. maakt de fotograaf op locatie Welgelegen de portret- en de groepsfoto’s.
  • Op dinsdag 7 november maakt de fotograaf de foto’s op locatie Havezathe.
  • De broer/zus foto’s kunnen zowel maandag (de fotograaf is op locatie Welgelegen) als dinsdag (de fotograaf is dan op locatie Havezathe) na schooltijd gemaakt worden. (Wilt u hier gebruik van maken, dan a.u.b. het opgaveformulier invullen.)

De complete afhandeling van de schoolfotografie verloopt via internet. Dit betekent dat uw kind na het maken van de foto’s van de leerkracht een inlogkaartje ontvangt. Op de inlogkaart vindt u een uniek inlognummer en wachtwoord. Met deze gegevens logt u thuis in op www.fotokoch.nl. U plaatst uw bestelling en rekent af via iDEAL, factuur, acceptgiro of creditcard. Als u wilt kunt u de inloggegevens doorsturen naar familieleden (bijvoorbeeld opa’s/oma’s), zodat zij zelf een bestelling kunnen plaatsen op de site.

Naast de standaard portretfoto maakt Foto Koch ook een pure foto van de leerling. De fotografen weten hoe het werkt: iedere leerling is anders en heeft een eigen houding. Op basis van het karakter van het kind kiezen de fotografen van Koch de pose die het beste bij het kind past. Verlegen, stoer, open, spontaan. Dit levert pure, natuurlijke foto’s op.

Bij Foto Koch kunnen ouders in de webshop kiezen uit acht verschillende achtergronden voor de schoolfoto’s Omdat smaken nou eenmaal verschillen, biedt Foto Koch ouders graag meerdere keuzemogelijkheden.

Wij als school stellen voor u geen pakket samen. U kunt zelf op de site kiezen welke foto’s of pakketten u wilt bestellen.

Indien u meer dan alleen een groepsfoto bestelt en met iDEAL betaalt, zijn de verzendkosten € 1,50. Voor bestellingen met factuur, acceptgiro of creditcard rekent Foto Koch € 3,00 aan verzendkosten.

Foto Koch biedt u altijd een gratis groepsfoto aan, ongeacht of u wel of geen foto’s bestelt. Hoe maakt u gebruik van deze leuke aanbieding: u bestelt binnen 10 dagen en profiteert hier al van!

Met vriendelijke groet, Foto Koch en het team van de Noorderborch