POV

U kunt uw kind inschrijven voor Peuterspelen via deze link.

Middels de ondertekening van het contract gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.

Vanaf juni 2020 bieden wij als Noorderborch een doorgaande lijn voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Dit vindt plaats op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdagochtend.

Deze opvang hebben wij gerealiseerd in: 

  • reguliere opvang (1 of 2 dagdelen) van 8.30 tot 12.30 uur
  • VVE opvang (4 dagdelen) van 8.30 tot 12.30 uur

Tijdens deze dagen hebben wij plek voor 8 kinderen met de mogelijkheid uit te breiden naar 16 kinderen per ochtend.

Bij POV de Noorderborch vinden wij dat elk kind het recht heeft om zich optimaal te ontwikkelen en het krijgen van alle mogelijkheden hiertoe. Deze visie is ons uitgangspunt van waaruit wij met de kinderen en elkaar omgaan.

Kinderen kunnen zich het beste ontwikkelen in een veilige omgeving. Emotionele veiligheid en plezier voor het kind staat bij ons hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat uw kind uw belangrijkste bezit is. Daarom zullen wij met alle zorg en aandacht voor uw kind zorgen en een veilige plek bieden waar het zich optimaal en met plezier kan ontwikkelen. De kinderen leren in een grotere groep met andere kinderen omgaan, er wordt gespeeld met verantwoord speelgoed en de peuters experimenteren met verschillende materialen.

Door diverse activiteiten aan te bieden, proberen wij bij te dragen aan de sociale vaardigheden, motoriek, taalontwikkeling, zelfstandigheid en creativiteit van de peuter.