Home>Schoolgids>Quo Vadis>Over Quo Vadis

Over Quo Vadis

Wij zijn een Quo Vadis school

Onze eigen identiteit is voor ons heel belangrijk. Maar als Quo Vadis school kunnen wij in al onze eigenheid leunen op de ervaring, kennis en capaciteit van onze collega-scholen binnen de stichting. Niet alleen op onderwijskundig niveau, maar ook op het gebied van personeel, management, financiën en onderwijsinnovaties.

Wij delen de verantwoordelijkheid. Kunnen op elkaar leunen en denken breder.

Stichting Quo Vadis heeft honderden medewerkers en duizenden leerlingen op basisscholen in Almelo, Deventer, Lochem en Twenterand. Elke dag werken wij met onze leerlingen, hun ouders, leerkrachten en andere medewerkers aan kwalitatief hoogstaand onderwijs.

Quo Vadis betekent: ‘Waar ga je naar toe?’

Elk kind wordt gezien op onze scholen en naast oprechte aandacht voor hen hebben we ook oog voor hun ouders. Zij kennen hun kind immers het beste. Op grond van onze visie willen wij onze leerlingen normen en waarden meegeven waarin respect voor jezelf en voor anderen centraal staan. Zo dragen we als Quo Vadis niet alleen bij aan de positieve ontwikkeling van onze kinderen, maar ook aan de samenleving als geheel.

Naar de website van Stichting Quo Vadis