Quo Vadis

Wij zijn een Quo Vadis school

 

Onze eigen identiteit is voor ons heel belangrijk. Maar als Quo Vadis school kunnen wij in al onze eigenheid leunen op de ervaring, kennis en capaciteit van onze collega-scholen binnen de stichting. Niet alleen op onderwijskundig niveau, maar ook op het gebied van personeel & management, financiën en onderwijsinnovaties.

 

,,Wij delen de verantwoordelijkheid. Kunnen op elkaar leunen en denken breder.”


Stichting Quo Vadis heeft meer dan 400 medewerkers en ongeveer 4200 leerlingen op basisscholen in Almelo, Deventer, Lochem en Twenterand. Elke dag werken wij met onze scholieren, hun ouders, leerkrachten en andere medewerkers aan kwalitatief hoogstaand onderwijs.

 

,,Quo Vadis betekent: ‘Waarheen gaat gij?’”


Bovendien wordt elk kind gezien op onze scholen en hebben we naast oprechte aandacht voor hen ook oog voor hun ouders. Zij kennen hun kind immers het beste. Met onze interconfessionele grondslag willen wij onze leerlingen normen en waarden meegeven waarin respect voor jezelf en voor anderen centraal staan.

 

Zo dragen we als Quo Vadis niet alleen bij aan de positieve ontwikkeling van onze kinderen, maar ook voor de samenleving als geheel.

 

Naar de website van Stichting Quo Vadis

Agenda
Schoolreisje groep 5&6
28 septemberLees verder
Kinderpostzegels (groep 7)
29 septemberLees verder
Dierendag
4 oktoberLees verder
Kinderboekenweek: Worden wat je wil
6 oktoberLees verder

Heb geduld. Alle dingen zijn moeilijk voor ze gemakkelijk worden.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren