Nieuws

Beslisboom Corona

Regelmatig krijgen we een vraag van ouders of hun kind wel of niet naar school mag. Verkouden maar geen koorts enz. In de bijlage kunt u nagaan of uw kind naar school kan. Wij gebruiken deze ook om een keus te maken. 

 

Beslisboom

6 oktoberLees verder
We zijn weer begonnen

Maandag 17 augustus ging onze school voor de kinderen weer open, de ouders namen net als voorheen afscheid bij de poort. Mooi om te zien hoe de kinderen en ook de jongste zelfstandig en rustig naar binnen gaan.

Een aantal kinderen uit groep 6 (W6b), groep 7 en 7-8 gaat nu naar de locatie Welgelegen maar ook zij hebben hun draai daar al gevonden. 

start

19 augustusLees verder
Slotweek en afscheid groep 8

De laatste schoolweek stond voor groep 8 in het teken van afscheid en samen allerlei leuke activiteiten doen. Iedere leerling heeft zijn eigen Graffiti-werkstuk mogen maken. Er is gezwommen, een bezoek aan de bioscoop, bonte avond met barbecue en de laatste dag een sportieve zeskamp. Daarna werden alle kinderen even in het bijzijn van hun ouders persoonlijk toegesproken en vervolgens werden ze door meneer Jan Peter in de kruiwagen de school uit gereden. Op deze manier kreeg iedereen even die extra aandacht die ze door Corona moesten mislopen( kamp-musical ).Graffiti

Agenda
Start nationale voorleesdagen
20 januariLees verder
Carnaval op de Noorderborch
15 februariLees verder
Voorjaarsvakantie
22 februariLees verder
Pasen
2 aprilLees verder

Heb geduld. Alle dingen zijn moeilijk voor ze gemakkelijk worden.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren