Informatie POV

Vanaf juni 2020 bieden wij als Noorderborch een doorgaande lijn voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Dit vindt plaats op de maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag-, en vrijdagochtend.


Inline image

 

Wij bieden reguliere opvang en VVE voor 5 dagdelen. 

 

 

Bij POV de Noorderborch vinden wij dat elk kind het recht heeft om zich optimaal te ontwikkelen en het krijgen van alle mogelijkheden hiertoe. Deze visie is ons uitgangspunt van waaruit wij met de kinderen en elkaar omgaan.

 

Kinderen kunnen zich het beste ontwikkelen in een veilige omgeving. Emotionele veiligheid en plezier voor het kind staat bij ons hoog in het vaandel. Wij begrijpen dat uw kind uw belangrijkste bezit is. Daarom zullen wij met alle zorg en aandacht voor uw kind zorgen en een veilige plek bieden waar het zich optimaal en met plezier kan ontwikkelen. De kinderen leren in een grotere groep met andere kinderen omgaan, er wordt gespeeld met verantwoord speelgoed en de peuters experimenteren met verschillende materialen.

Inline image

 

Door diverse activiteiten aan te bieden, proberen wij bij te dragen aan de sociale vaardigheden, motoriek, taalontwikkeling, zelfstandigheid en creativiteit van de peuter.

 

Agenda
Stadsmuseum: Graads en Gerdien (groepen 5)
28 maartLees verder
Wij doen mee aan de GROTE REKENDAG!
29 maartLees verder
Finales schoolvoetbaltoernooi (groep 5 t/m 8)
29 maartLees verder
Paasviering
6 aprilLees verder

Heb geduld. Alle dingen zijn moeilijk voor ze gemakkelijk worden.

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies voorkeuren