Home>Ouders>Ouderhulp

Ouderhulp

Ouderhulp is in onze school onmisbaar willen we naar behoren functioneren.
De onderwijskundige kant is een verantwoordelijkheid van het team maar bij tal van activiteiten blijkt dat deze beter verlopen dankzij de inzet van hulpouders.
Activiteiten waarbij de inzet van ouders erg prettig is, zijn bijv.:

• helpen met niveaulezen
  • hulp bij handvaardigheidslessen
  • deelnemen aan de organisatie van diverse feesten: Sint, Kerst, Carnaval, etc.

Aan het begin van het schooljaar kunnen ouders via een intekenlijst aangeven bij welke activiteit ze graag willen helpen.
De opgegeven ouders, die willen helpen bij de diverse feesten, worden door de werkgroep gevraagd om op de dag van de activiteit te ondersteunen bij allerlei praktische zaken.
Daarnaast kan het zijn dat een leerkracht persoonlijk ouders om hulp vraagt daarbij wel rekening houdend met de intekenlijst van ouders (hulp bij niveaulezen, handvaardigheid excursie enz.)
Heeft u de oproep gemist ook dan kunt u in overleg nog veel voor school betekenen.