Inloggen
Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders Het communicatieplatform voor scholen, leerlingen en ouders
preview
Nieuwsbrief start Januari

Nieuwsbrief 6 januari 2022

Start 11 januari

Beste ouders/ verzorgers,

Allereerst de beste wensen en een gezond en gelukkig 2022!

In de deze nieuwsbrief willen we informatie delen over de verhuizing/nieuwbouw en vindt u een brief vanuit het bestuur over de regels m.b.t. corona.

Verhuizing/verbouwing

Zoals jullie vast hebben gehoord mogen de basisscholen weer open 10 januari. We zijn erg blij met dit goede nieuws. Zoals eerder al gemeld, zullen de kinderen op 11 januari weer gaan starten op de Noorderborch!

Er is veel gebeurd in de vakantie omtrent de verhuizing. Vandaag en morgen wordt het nieuwe meubilair gebracht en zijn we bezig de groepen in te richten.

Vanuit school willen we een aantal praktische zaken met jullie delen:

• Ingangen school en fietsenstalling:

De peuterspeelzaal en de groepen 1 t/m 4  zullen gebruik maken van dezelfde ingang die ook voor de kerstvakantie werd gebruikt. De groepen 5 t/m 8 maken gebruik van de hoofdingang.

De groep 1-4 kunnen hun fietsen stallen bij de hoofdingang. De groepen 5-8 stallen hun fiets achter de school. Deze is nieuw aangelegd en is via het fietspad aan de achterkant van de school te bereiken.

• Verdeling lokalen:

Met uitzondering van de groep 1-2 B en 1-2 C hebben alle groepen een ander lokaal gekregen. Dinsdag zal het team van de Noorderborch de kinderen bij de deur opvangen om ze naar hun nieuwe lokaal te brengen. Ook zullen op alle lokalen duidelijke zichtbaar de groepen vermeld staan.

• Pauze tijden:

De pauzetijden van de leerlingen zullen wat veranderen. De leerlingen krijgen aanstaande dinsdag van de leerkracht te horen wat de nieuwe pauzetijden zullen zijn.

• Eindtijd

De leerlingen verlaten op de reguliere schooltijden de school.

In de bijlage vindt u een brief vanuit het bestuur m.b.t. de coronaregels en de vervangingsproblematiek.

We wensen iedereen een goede start voor het nieuwe jaar! En we zijn erg blij dat we nu met iedereen in hetzelfde gebouw zitten. Tot 11 januari!

Vriendelijke groet,

Hélène Lucassen