LOES

Webinar Opvoeden en multimedia 0-6 jaar

Deze webinar is geschikt voor ouders en verzorgers van kinderen tussen nul en zes jaar.

Kinderen in de leeftijd van nul tot zes jaar zijn geboren in het digitale tijdperk. Voor hen zijn computers, tablets en mobiele telefoons de gewoonste zaak van de wereld. Ze komen gewild of ongewild dagelijks in aanraking met gebruik van digitale media. De digitale wereld is overal. Veel kinderen voelen zich erg aangetrokken tot digitale media en ze leren snel!

Het gebruik van media heeft voordelen, maar roept bij veel ouders ook vragen op.

Hoe lang mag mijn kind op de tablet? Is het verstandig om mijn baby televisie te laten kijken? Wat zijn goede apps?

Hoe mediaopvoeding er bij jou thuis uitziet hangt af van wat jij als ouder belangrijk vindt. Dat verschilt per gezin. Nadenken over mediaopvoeding en wat er moet gebeuren heeft een positief effect op je kind. Daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen. Jouw rol als ouder of opvoeder is hierin erg belangrijk.

In de webinar “Opvoeden en multimedia nul tot zes jaar” komen de volgende onderdelen aan bod:

- Het digitale leven van je kind

- Veiligheid

- Mediaopvoeding

Doe mee met deze webinar! Er is gelegenheid om vragen in de chat te typen. Deze webinar duurt 60 minuten

Datum:    10 mei 2021
Tijd:         Starttijd: 19:30 uur
Eindtijd:   20:30 uur

Locatie:   webinar
Prijs:        gratis

Aanmelden via de website van Loes.

Let op! Heb je geen bevestiging ontvangen binnen 24 uur na aanmelding, kijk dan in de "spam" box.

Loes

Meivakantie
Hemelvaart
Pinksteren
Kamp groep 8

Heb geduld. Alle dingen zijn moeilijk voor ze gemakkelijk worden.

Schoolwebsite door SchouderCom