Vakantie bij De Noorderborch
3 juli 2020

De laatste schoolweek hebben alle groepen toegewerkt naar de vakantie, er was meer tijd voor spelletjes, gezellige activiteiten in en buiten de groep. De groepen 1 t/m 6 vierden op 1 juli  juffendag en de leerlingen van groep 7 op 2 juli,  met een eigen ontbijt en veel gezelligheid. We hebben de laatste weken ervaren dat alle kinderen heel zelfstandig zijn. Zelfs de jongste leerlingen komen alleen naar binnen, hangen netjes de jas en tas op, handen ontsmetten enz. Kortom, Corona had zelfs positieve effecten. Nu is er tijd voor vakantie en we wensen alle kinderen en ouders een hele fijne en mooie vakantie toe en we hopen alle leerlingen op maandag 17 augustus weer gezond en wel terug te zien.

strand

Heb geduld. Alle dingen zijn moeilijk voor ze gemakkelijk worden.

Schoolwebsite door SchouderCom