Home>Nieuws>Theater: Comeback

Theater: Comeback

woensdag 17 januari 2018

Theater: Comeback

Groep 8 brengt 30 januari 2018 een bezoek aan Hof 88.

Kinderen willen geen brandweerman, piloot, dokter of schooljuf meer worden. Ze willen beroemd worden”.

Comeback vertelt het ontroerende verhaal van een artiest aan wie ‘Gouden Bergen’ wordt beloofd. De prijs die hij moet betalen voor zijn roem is onnoemelijk hoog…
De voorstelling is opgebouwd uit bekende televisie-formats waarin intimiteiten en vernederingen schaamteloos de openbaarheid in worden geslingerd. Alles voor de kijkcijfers. Al moet je je ziel aan de duivel verkopen!
Comeback is voor iedereen vanaf 8 jaar. Een zinderende jubileumvoorstelling van Beumer & Drost. Vol live muziek en film.
Beroemd zijn zal nooit meer hetzelfde zijn.Concept & tekst : Peter Drost i.s.m. Michael Helmerhorst Muziek : Gerhardt (Beans & Fatback) Spel : Peter Drost Regie : Michael Helmerhorst