Home>Nieuws>Tabletonderwijs

Tabletonderwijs

woensdag 24 augustus 2016

Vanaf groep 5 t/m werken de kinderen met een tablet. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van “Snappet”.

“Snappet” is een adaptief onderwijsplatform dat elk kind uitdaagt om zich optimaal te ontwikkelen.

Kinderen werken aan leerdoelen van kernvakken die aansluiten bij hun eigen niveau. De leerkracht wordt ontzorgd met een systeem dat inzicht en handelingsperspectief biedt en tijd en ruimte geeft om nog meer leerkracht te zijn. Ouders kunnen hun kinderen verantwoord helpen met leren, en het schoolmanagement krijgt meer inzicht om gericht beleid te maken. “Snappet” verbindt alle betrokkenen in het onderwijs en stelt hen in staat het kind optimaal te ondersteunen en te volgen.

Verder heeft elke groep een digibord “touchscreen” met vele extra mogelijkheden.