Home>Nieuws>Start van de Kinderboekenweek “Gruwelijk eng”

Start van de Kinderboekenweek “Gruwelijk eng”

woensdag 4 oktober 2017

Vanmorgen hebben we een start gemaakt met de Kinderboekenweek. Er zat een flinke spinnenweb die de ingang bij groep 3 en de kleuters versperde. Juf Stefanie was erg bang voor spinnen maar gelukkig waren er twee stoere knapen, die met haar het web open maakten. Wel heeft de “boekenspin” met juf en de kinderen afgesproken dat er de komende weken veel gelezen gaat worden. Dan hoeft niemand zich bang te maken. Een aantal kinderen danste op het openingslied “Gruwelijk eng”.  De foto’s laten de opening zien

De Kinderboekenweek is van 4 t/m 18 oktober 2017. Het thema van de Kinderboekenweek van 2017 is griezelen, met als motto Gruwelijk eng!                                                                                   Op 18 oktober is er een afsluitende tentoostelling.                                                                               Het Kinderboekenweekgeschenk is geschreven door Janneke Schotveld, auteur van de populaire kinderboekenreeks Superjuffie, en heet Kattensoep. Dat klinkt eng, maar Janneke kennende, is vast ook erg grappig!