Home>Nieuws>Stagiaires in onze school

Stagiaires in onze school

woensdag 10 oktober 2018

Ook dit jaar heeft een aantal studenten weer de kans gekregen om onderwijservaring op te doen in onze school. Op maandag en dinsdag zijn er studenten van de Hogeschool Saxion (PABO) uit Deventer.
Op donderdag en vrijdag zijn er studenten van de Hogeschool Saxion (PABO) uit Enschede.
Op de Noorderborch worden ook LIO studenten (Leraar In Opleiding) geplaatst. Dit zijn studenten die twee dagen in de week zelfstandig een groep begeleiden. De eigen leerkracht is op de achtergrond aanwezig en blijft (eind)verantwoordelijk voor de groep.
Op verschillende dagen in de week zijn er ook studenten van het ROC op de Noorderborch.
De studenten krijgen op de werkvloer ondersteuning van hun mentor en van onze schoolopleider Herma Eppink. Op de foto ziet u de diverse studenten.

Stagiaires 2018-2018