De Noorderborch
Home>Nieuws

Nieuws

De Kinderpostzegelactie!

maandag 17 september 2018

Woensdag 26 september gaan de leerlingen van groep 7 op pad met de nieuwste kinderpostzegels en andere leuke producten. Hiermee helpen ze andere kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken: voor kinderen door kinderen! Voor kinderen, door kinderen Voor

Lees verder >

Weer naar school

dinsdag 4 september 2018

Het nieuwe schooljaar is maandag 3 september weer begonnen. Welkom terug op school allemaal. Een speciaal welkom voor juf Lotte de Roo (groep 5) en alle nieuwe leerlingen en hun ouders.

Lees verder >

Aanmelden nieuwe leerlingen

maandag 3 september 2018

Wordt uw zoon of dochter binnenkort vier jaar? Dan komt de stap naar de basisschool dichterbij. Voor sommige ouders is al direct duidelijke welke school het gaat worden, anderen kijken liever eerst even rond. Als ouder wilt u een weloverwogen

Lees verder >

Afscheid juf Henriëtte

vrijdag 20 juli 2018

Donderdag 19 juli was de laatste werkdag voor juf Henriëtte, na ruim 35 jaar basisonderwijs gaat ze genieten van andere zaken. De kinderen van groep 3a haalden haar die dag thuis op, alle kinderen hebben afscheid genomen van haar op de speelplaats

Lees verder >

Afscheidspolonaise met onze groep 8

donderdag 19 juli 2018

Vanmorgen hebben we nadat we juf Anne en juf Sabine hebben bedankt afscheid genomen van de Noorderborch d.m.v. de afscheidspolonaise samen met een aantal van onze ouders. Leuk en emotioneel, kijk maar.

Lees verder >

Geslaagde Noordergames

woensdag 18 juli 2018

Alle kinderen uit groep 5 t/m 7 hebben vandaag weer deelgenomen aan de Noordergames bij Canisius. Er is fanatiek en sportief gestreden met en tegen elkaar. Voldoende ranja en een prima inzet, kijk maar..

Lees verder >

Samen naar juf Ellen en Paardenmelkerij Sand

zondag 15 juli 2018

Onlangs zijn we samen naar het huis van juf Ellen en Paardenmelkerij Sand geweest. We mochten ook de paardenmelk proeven en kregen uitleg. We zijn ook in de stallen geweest, leuk kijk maar……….

Lees verder >

Geslaagd voor het verkeersexamen VVN

donderdag 12 juli 2018

De kinderen van groep 8 hadden het theoriegedeelte allemaal met succes voltooid, nu blijkt ook dat ze de praktische verkeersproef allemaal gehaald hebben. Kortom iedereen is geslaagd en krijgt een verkeersdiploma van VVN.

Lees verder >

Ontruimingsoefening locatie Havezathe

woensdag 11 juli 2018

Dinsdag 10 juli ging om 14.00 uur het brandalarm en iedere groep moest dus de school verlaten. In de ontruimingsrij gingen ze met de leerkracht naar het basketbalveld. De leerlingen werden nog één keer gecontroleerd en de groene kaart geeft

Lees verder >

Genieten van het schoolreisje met onze groep

vrijdag 6 juli 2018

Dinsdag 26 juni zijn we met de bus naar Hof van Eckberge geweest. Erg veel kunnen doen en samen gezellig spelen kijk maar….

Lees verder >