Home>Groepen>W 7-8>Op bezoek bij VO-Canisius

Op bezoek bij VO-Canisius

donderdag 23 november 2017

Op bezoek bij VO-Canisius

De kinderen van groep acht hebben een kijkje genomen op het voortgezet onderwijs. Op woensdag 1 november zijn wij naar het Canisius geweest. Op het Canisius hebben we twee verschillende lessen gevold. We zijn bezig geweest met natuur,- en scheikunde. Hier moesten de kinderen proefjes doen op het gebied van longcapaciteit, menselijk lichaam, elektriciteit enz. De tweede les was een geschiedenisles, we hebben belangrijke personen uit de geschiedenis besproken en we hebben voorwerpen besproken en op tijd gelegd. Aan het einde van deze geschiedenisles hebben we een speeddate gehad met oud-leerlingen van de Noorderborch. We mochten al onze vragen aan deze leerlingen stellen. Het was een leuke en leerzame ochtend. Kijk maar….