Home>Groepen>W 7>Kinderboekenweekactiviteiten op Welgelegen

Kinderboekenweekactiviteiten op Welgelegen

woensdag 17 oktober 2018

Kinderboekenweekactiviteiten op Welgelegen

Op dinsdag 16 oktober hielden we in de hal van de school op locatie Welgelegen de uitreiking van verschillende wedstrijden die we tijdens de Kinderboekenweek gehouden hebben. Een van die wedstrijden was een voorleeswedstrijd. Julie, Elke en Itaysa waren de winnaars uit de groepen en mochten deze middag voor de groepen 7, 7/8 en 8 voorlezen. Wat konden ze alle drie prachtig lezen! Itaysa werd bekroond met de titel ‘voorleeskampioen van de Noorderborch’.
Elke, Haik en Maria hadden de mooiste tekeningen van de groep gemaakt. Haik en Elke wonnen een zilveren penseel en Maria won het gouden penseel.
Guusje, Elena en Mirthe W. schreven het mooiste verhaal over vriendschap. Elena en Mirthe W. wonnen een zilveren griffel en Guusje won de gouden griffel.
Van harte gefeliciteerd allemaal! Kijk maar naar de foto’s