De Noorderborch

H 6

Wij zijn groep 6 en onze juffen zijn juf Anne en juf Marloes.

Goed gedaan!

Bekijk hier de ouderbrieven Goed gedaan van groep 6

Surprisefeest in onze groep

donderdag 7 december 2017

Wij hadden net als vorig jaar ook weer erg leuke surprises gemaakt. Verder was het lachen met de dansje en kwam Sint ook nog even binnen. Kijk maar naar de foto’s.

Lees verder >

Pieter op bezoek in onze groep

dinsdag 28 november 2017

Vandaag kwamen juf Erna met Pieter in onze groep. Ze vertelde ons hoe we met Pieter moesten omgaan en welke regels zijn er nog meer belangrijk voor een goed contact met de hond. Pieter deed erg goed mee, kijk maar…

Lees verder >

Lezen met je zelfgekozen boek

dinsdag 21 november 2017

‘Hoe leuk is het als je in een zelf gekozen boek op een zelf gekozen plek in de klas mag lezen?! Wij vonden het geweldig’. Kijk maar naar de bijzondere foto’s.

Lees verder >

Start handenarbeidcircuit in groep 6

vrijdag 10 november 2017

Het handenarbeidcircuit is begonnen bij groep 6. In kleine groepen wordt er gewerkt met verschillende technieken. De foto’s laten zien hoe geslaagd het is. De rest van het jaar komen alle kinderen in aanraking met elke techniek. De foto’s geven

Lees verder >

Ruilbeurs met onze groepen op locatie Welgelegen

zaterdag 21 oktober 2017

Vrijdag 20 oktober moesten we i.v.m. de verbouwing de laatste schoolmiddag op locatie Welgelegen doorbrengen. Geen probleem, want we hadden een ruilbeurs met alle groepen en verder heerlijk buiten gespeeld. De foto zijn duidelijk.

Lees verder >