De Noorderborch

H 6

Wij zijn groep 6 en onze juffen zijn juf Anne en juf Marloes.

 

Goed gedaan!

Bekijk hier de ouderbrieven Goed gedaan van groep 6

Carnaval met onze groep 6

maandag 19 februari 2018

Maandag 12 februari hebben we gezellig samen carnaval gevierd. Eerst aan elkaar laten zien, wie je was. Verder knutselen, tekenen en hossen in de groep. Later nog gevierd met goochelaar Mitch en gehost op de andere locatie. Kijk maar…….  

Lees verder >

Nationale voorleesdagen met voorleesontbijt

donderdag 25 januari 2018

‘Van 25 januari t/m 4 februari 2017 vinden de Nationale voorleesdagen plaats. Landelijk zijn deze voorleesdagen gericht op het jonge kind: de groepen 1-2. Op de Noorderborch hebben we ervoor gekozen om hier schoolbreed aandacht aan te besteden. In deze periode zullen

Lees verder >

Musicalles in onze groep

donderdag 25 januari 2018

Vorige week donderdag hebben we een musicalles gehad. Dit werd georganiseerd door Kaliber Kunstenschool. In 1 uur tijd een spel geleerd, een lied geleerd en een toneelstukje opgevoerd! De kinderen vonden het fantastisch. Kijk maar ….  

Lees verder >

Handenarbeidcircuit met onze groep.

vrijdag 12 januari 2018

Vandaag hebben we weer het handenarbeidcircuit gehad in beide groepen 6. Het was weer zeer geslaagd! Kijk maar……

Lees verder >

Surprisefeest in onze groep

donderdag 7 december 2017

Wij hadden net als vorig jaar ook weer erg leuke surprises gemaakt. Verder was het lachen met de dansje en kwam Sint ook nog even binnen. Kijk maar naar de foto’s.

Lees verder >

Pieter op bezoek in onze groep

dinsdag 28 november 2017

Vandaag kwamen juf Erna met Pieter in onze groep. Ze vertelde ons hoe we met Pieter moesten omgaan en welke regels zijn er nog meer belangrijk voor een goed contact met de hond. Pieter deed erg goed mee, kijk maar…

Lees verder >

Lezen met je zelfgekozen boek

dinsdag 21 november 2017

‘Hoe leuk is het als je in een zelf gekozen boek op een zelf gekozen plek in de klas mag lezen?! Wij vonden het geweldig’. Kijk maar naar de bijzondere foto’s.

Lees verder >

Start handenarbeidcircuit in groep 6

vrijdag 10 november 2017

Het handenarbeidcircuit is begonnen bij groep 6. In kleine groepen wordt er gewerkt met verschillende technieken. De foto’s laten zien hoe geslaagd het is. De rest van het jaar komen alle kinderen in aanraking met elke techniek. De foto’s geven

Lees verder >

Ruilbeurs met onze groepen op locatie Welgelegen

zaterdag 21 oktober 2017

Vrijdag 20 oktober moesten we i.v.m. de verbouwing de laatste schoolmiddag op locatie Welgelegen doorbrengen. Geen probleem, want we hadden een ruilbeurs met alle groepen en verder heerlijk buiten gespeeld. De foto zijn duidelijk.

Lees verder >