De Noorderborch

H 5b

Wij zijn groep 5B en onze leerkracht is  juf Kristel ( juf Lotte vervangt juf Kristel omdat zij met zwangerschapsverlof is).

 

Goed gedaan!

Ouderbrieven Goed gedaan! groep 5

 

Erg leuke surprises in onze groep en veel gezelligheid

donderdag 7 december 2017

Wij hebben voor het eerst met elkaar lootjes getrokken en surprises gemaakt. Iedereen had goed zijn best gedaan. Ook kregen de kinderen allemaal wat ze gevraagd hadden en bijna niemand had verteld; ” wie ze hadden”. Compliment. Tijdens het uitpakken

Lees verder >

Kraamschudden met kleine Fiep in onze groep.

maandag 13 november 2017

Op woensdag 8 november was juf Kristel op school. We hebben toen kennis gemaakt met Fiep. Het is een heel lief meisje. We hadden met juf Lotte leuke “rompertjes” gemaakt. Kijk maar eens naar de foto’s.

Lees verder >

Ruilbeurs met onze groepen op locatie Welgelegen

zaterdag 21 oktober 2017

Vrijdag 20 oktober moesten we i.v.m. de verbouwing de laatste schoolmiddag op locatie Welgelegen doorbrengen. Geen probleem, want we hadden een ruilbeurs met alle groepen en verder heerlijk buiten gespeeld. De foto zijn duidelijk.

Lees verder >

Kinderboekenweekproject in onze groep

zaterdag 21 oktober 2017

De afgelopen weken hebben we allerlei leuke opdrachten gedaan i.v.m. “Griezelig eng”. De voorleeswedstrijd in onze groep was erg leuk, ook de knutselwerkjes enz. Kijk maar naar de foto’s.

Lees verder >

Judoles met meneer Martin

dinsdag 17 oktober 2017

Afgelopen maandag heeft meneer Martin ons kennis laten maken met judo. We leerden twee judotechnieken en de houdgreep. Het was erg leerzaam en leuk. Kijk maar naar de foto’s.

Lees verder >

Een dagje meedraaien in onze groep.

vrijdag 15 september 2017

We gaan nu zo’n twee weken naar school en het gaat volgens plan, leuke opdrachten op het nieuwe digibord. Het werken op de tablet biedt veel variatie en afstemming. Verder gezellig buiten spelen op het kleuterplein. Geniet maar even mee

Lees verder >