Home>Groepen>H 5>Kinderboekenweek in onze groep

Kinderboekenweek in onze groep

dinsdag 30 oktober 2018

Kinderboekenweek in onze groep

Van 3 oktober t/m 17 oktober was het kinderboekenweek. Het thema dit jaar was ‘vriendschap’. We hebben verschillende dingen geknutseld, zoals een vriendschapsarmbandje, een vriendschapshanger en het ‘recept voor vriendschap’. Naast het knutselen zijn we ook druk geweest met allerlei activiteiten die te maken hebben met vriendschap. Zo hebben we op het plein het spel ‘duo zoeken’ gespeeld waarbij we vriendjes uit boeken bij elkaar moesten zoeken. We hebben spelletjes gespeeld waarbij vertrouwen belangrijk was, zoals het samen opstaan vanaf de grond met onze armen in elkaar gehaakt. We hebben een workshop gevolgd waarbij we verschillende drama activiteiten moesten uitvoeren en we hebben een bezoek gebracht aan de bibliotheek. We zijn erg trots met alles wat we hebben geknutseld en we zijn er achter gekomen dat vriendschap toch wel erg belangrijk is! Kijk maar….