Home>Groepen>H 3b>Griezelig eng in onze groep

Griezelig eng in onze groep

zaterdag 21 oktober 2017

Griezelig eng in onze groep

‘Zoals alle groepen op de Noorderborch heeft groep 3b afgelopen weken gewerkt rondom het thema van de Kinderboekenweek: ‘Gruwelijk eng’. Het prentenboek ‘Joke wil spoken’ was in onze groep de rode draad rondom alle activiteiten. Joke wil spoken, maar een wit laken bevalt haar niet. Ze gaat op zoek naar een nieuwe, maar het lukt haar niet een geschikt laken te vinden. Aan het eind van het verhaal kregen de kinderen van groep 3b de opdracht om een nieuw laken voor haar te ontwerpen. Ze zijn met veel lappen stof aan het werk gegaan. Behalve deze activiteit en andere knutselopdrachten hebben we de afgelopen tijd veel gelezen in onze lievelingsboeken en zijn we in de boekenkring in gesprek gegaan over verschillende soorten boeken. We vinden het jammer dat de thematische lessen alweer voorbij zijn, want het was een leuke tijd!’   De foto’s zijn mooi.