De Noorderborch

De Noorderborch is gelegen in de wijk de “Schelfhorst” te Almelo. De school beschikt over 2 locaties, Havezathe 99 en Welgelegen 6. Havezathe is de hoofdlocatie. De locaties liggen op korte afstand van elkaar en zijn middels een fietspad goed en veilig te bereiken De schoollocaties zijn deels omgeven door openbaar plantsoen.

Het mooiste dat je een kind kunt geven is een kans.

Creatief Welgelegen

Op locatie Welgelegen hebben de kinderen met de hulp van ouders genoten van het maken van diverse creatieve opdrachten.Gezellig en ook de koks deden goed hun best.

welg. 

February 19Continue reading

Wees jezelf want een origineel is altijd meer waard dan een kopie.

Agenda
Voorjaarsvakantie
February 15Continue reading
Naschoolse activiteiten
Natte gymles groep 7/8
Groep 8 naar de Risk Factory
11 maart a.s. Open Dag

Open dag 2020Op 11 maart a.s. zijn alle ouders welkom waarvan hun zoon of dochter komend schooljaar 4 jaar wordt. We openen de deuren vanaf 09.00 uur en tot 12.15 uur kunt u de sfeer proeven en een rondleiding krijgen in onze school op locatie Havezathe.

Alle kinderen worden sterren als wij ze laten stralen.

Voorleesontbijt succes

Woensdag 22 januari hebben onze kinderen genoten van het schoolontbijt. Dit was thuis klaargemaakt en werd in de klas opgegeten, terwijl de leerkracht voorlas.

Handenarbeidcircuit

Ook dit jaar werken we op vrijdagmiddag weer met het handenarbeidcircuit waarbij de kinderen met de hulp van ouders en leerkrachten diverse creatieve opdrachten verrichten. Dit varieert van koken in groep 6 of het maken van een papier machévlinder in groep 5.De kinderen genieten ervan.macaroni

Heb geduld. Alle dingen zijn moeilijk voor ze gemakkelijk worden.

Website aanpassingen

Op dit moment treft u een behoorlijk aangepaste website aan van onze school. De Wet Bescherming Persoonsgegevens dwingt ons foto's en groepspagina's niet meer beschikbaar te stellen. We informeren u voorlopig via de mail en deels via de website.opbouw

Samen lerend onderweg

Schoolwebsite door SchouderCom
Cookies preferences