De Noorderborch
Home>Agenda>Theatervoorstelling groep 4

Theatervoorstelling groep 4

23 mei 2016

Freddie en de Worstenkoning – Gnaffel

Freddie zit in het asiel, te wachten op een nieuw baasje. Maar niemand wil hem, want hij is druk en ongehoorzaam.  Freddie verlangt naar worst en naar zijn oude, vertrouwde baas. Dan komt Bibi, een woeste kleuter. Zij wil Freddie graag hebben! Freddie is dolblij en besluit heel braaf te zijn.

Op een dag neemt Bibi Freddie mee naar slagerij de Worstenkoning. Daar kan Freddie zich niet langer inhouden. Samen met Bibi zet hij de hele slagerij op z’n kop. Dat blijft natuurlijk niet zonder gevolgen: Freddie moet terug naar het asiel. Bibi en Freddie halen alles uit de kast om dit te voorkomen.

Theater Gnaffel & StoryBasedMedia
Het Zwolse gezelschap Theater Gnaffel maakt voorstellingen waarin mensgrote poppen op magische wijze tot leven komen. Voorstellingen die eigenzinnig en verrassend zijn, vol hartstocht en humor. StoryBasedMedia geeft haar publiek een intense verhaalervaring via verschillende platforms. Door digitale mogelijkheden te combineren met klassieke verteltechnieken creëert StoryBasedMedia een nieuwe vertelvorm, die aansluit bij de hedendaagse mens die met één been in het digitale en met het andere in het analoge universum staat.

 

SetSize398268-Freddie