Home>Agenda>Tentoonstelling!

Tentoonstelling!

17 oktober, van 18:30 tot 19:30

Uitnodiging Tentoonstelling!

Beste ouders, verzorgers en leerlingen van de Noorderborch,

Op de Noorderborch zijn we volop aan het werk rondom het thema reizen/vervoer “Reis mee!”, het thema van de Kinderboekenweek 2019. In elke groep wordt veel gelezen, worden leuke activiteiten gedaan en er worden prachtige kunstwerkjes gemaakt. Op de website heeft u vast al wel het een en ander voorbij zien komen. Zo niet, niet getreurd!

Op donderdagavond 17 oktober vindt op locatie Havezathe de tentoonstelling plaats als afsluiting van de thematische lessen.

Alle kinderen mogen deze avond hun zelfgemaakte werkjes aan hun ouders, verzorgers, opa’s en oma’s en andere familieleden laten zien. De groepen 7 t/m 8 van locatie Welgelegen zullen hun werkstukken ook gaan tentoonstellen op onze hoofdlocatie (in de kleutergroepen).

We hopen dat u al het moois komt bewonderen en dat we u donderdagavond 17 oktober van 18.30u tot 19.30u op locatie Havezathe zullen zien.

Met vriendelijke groet,                                                                                                                                                                   Team kbs. De Noorderborch