Home>Agenda>Carnaval op de Noorderborch

Carnaval op de Noorderborch

27 februari 2017, van 8:30 tot 14:30

CARNAVAL

Heb jij een mooie cowboyhoed of misschien een stoer piratenpak? Duik alvast in de verkleedkist want na de voorjaarsvakantie, op maandag 27 februari vieren we Carnaval op ‘De Noorderborch’.

We beginnen ‘s ochtends met de traditionele modeshow en daarna volgt een rustig programma in de eigen groep. ’s Middags zal het feest losbarsten!  De kinderen van groep 1 t/m 4 vieren op school carnaval. De groepen 5 t/m 8 mogen in de voormalige bibliotheek een dansje wagen. Hier zullen ze rond 12.15u samen met de leerkrachten in een grote optocht naartoe wandelen. Het zou natuurlijk leuk zijn als er wat publiek langs de kant staat! Voor iedereen is het programma afgelopen om 14.30u op de eigen locatie.

Uiteraard mogen de kinderen verkleed en geschminkt op school komen. Het zou fijn zijn als ze niet al teveel (kleine) accessoires meenemen. Deze raken gauw kwijt of gaan kapot. Geweren, zwaarden en ander ‘vechtmateriaal’ a.u.b. thuislaten. Confetti en spuitserpentines zijn helaas ook niet toegestaan op school. Rolletjes serpentine mogen wel. Natuurlijk hopen we op veel vrolijke gezichten en kinderen met een goed humeur, zodat het een geweldig feest gaat worden!

We verwachten dat de kinderen zelf eten en drinken meenemen voor de pauze, en vragen u om te zorgen voor een feestelijke lunch in de broodtrommel!

We hopen dat het een geslaagd carnavalsfeest gaat worden!