Home>Agenda>Loet Moet

Loet Moet

28 maart 2017, van 13:00 tot 14:30

De van oorsprong Almelose Ruth Bakker speelt de prachtige en bekroonde muziektheatervoorstelling ‘Loet Moet’. Ruth Bakker won met ‘Loet Moet’ de Publieksprijs in zowel Nederland als België en is daarnaast gekozen als Rabo Jonge Talentvolle Theatermaker. Ze is bekend van haar voorstellingen met Dikkie Dik en Dirk Scheele.
‘Loet Moet’ is een vrolijke en interactieve familietheatervoorstelling vol liedjes en (poppen)spel die prachtig aansluit bij de belevingswereld van de kinderen.

Loet zingt, danst en speelt het liefst de hele dag. Maar dat kan niet, want ze moet zoveel. Van haar moeder, van haar juffrouw en zelfs van haar vader die helemaal in Amerika woont.
 Loet wil helemaal niks meer moeten. “Ik doe alleen nog wat ik zelf wil!”

Ze sluit zich op in haar kamer, waar ze verdwijnt in haar eigen sprankelende wereld. Hier ontmoet ze Oma uit het fotolijstje en haar pratende lievelingsknuffel Jenny. Samen met alle piratenkinderen vaart ze naar Amerika.
 Maar dan komt gekke Tante Toos langs en mist Loet opeens haar vader en moeder. Moet ze haar slaapkamer weer verlaten?

Bekijk de video van Loet Moet hier: https://www.youtube.com/watch?v=f9o_tigd66Y