Home>Agenda>Loet broedt: theatervoorstelling groep 3

Loet broedt: theatervoorstelling groep 3

20 november 2017, van 10:30 tot 12:00

De van oorsprong Almelose Ruth Bakker speelt de sprankelende en grappige muziektheatervoorstelling Loet broedt. Ruth Bakker is bekend van haar voorstelling Loet Moet. Ze won verscheidene prijzen als Loet, zo is ze uitgeroepen tot Rabo Talentvolle Theatermaker.

‘Loet broedt’ is een vrolijke en interactieve familietheatervoorstelling vol liedjes en (poppen)spel die prachtig aansluit bij de belevingswereld van de kinderen.

Loet broedt neemt je mee in de herkenbare, levendige fantasiewereld van het stoere meisje Loet. Een interactieve en muzikale familievoorstelling met veel humor, muziek en (poppen- en schimmen)spel.

Ken je het gevoel dat je iets heel graag wilt? En er niet langer op kunt wachten? Het stoere meisje Loet droomt van een broertje. ‘Ik wil nu een broertje!’ Maar haar moeder is veel te druk om te luisteren en haar vader kan ook al niet helpen, want die woont helemaal in ItaliĆ«.

Loet verstopt zich op zolder. Samen met alle kinderen broedt ze op een plan om een broertje te krijgen. Of wil ze toch liever een zusje? Of een…

Hey! Wat is dat voor geluid? Wie is daar nog meer op zolder?